Anyaság és erő: Fedezd fel újra Önmagad a szülés után

Bemutatkozom

Kedves Anyuka!

Üdvözöllek az Anya Egészség, Női Egészség Klub blogján! Bizony, az anyaság nem egyszerű, és a szülés után visszatérni a régi formánkhoz komoly kihívást jelenthet. Éppen ezért hoztam létre ezt a motiváló közösséget, ahol támogatásra és inspirációra lelhetsz!

renka.jpgBemutatkozom: Szalai Renáta vagyok, két gyermek édesanyja, fitnesz edző és elhivatott szakértő a pre- és posztnatális fitnesz területén. Korábbi környezetmérnöki pályámat hátrahagyva olyan módszerek kidolgozására specializálódtam, amelyek kifejezetten az anyukák testi-lelki egészségét támogatják. A Dr. Kerekes Tímeával közösen megalkotott RTM - Rectus Training Módszerrel és a Kangatraining magyarországi vezetőjeként elkötelezett vagyok abban, hogy tornáimmal, előadásaimmal, podcastjeimmel és online közösségeimmel inspiráljam és támogassam az édesanyákat. Célom, hogy minden anyuka erősebbnek és magabiztosabbnak érezze magát az anyaság útján.

Van egy másik oldalam is: IV. dan mester fokozatú Taekwon-do harcművész és női önvédelmi oktatóként is a nők védelmére fókuszálok.

Elsőre talán furcsának tűnik, hogy jön össze ez a két dolog - délelőtt anyukákkal és babájukkal dolgozom, este "verekszem". De gondolj bele - mindegyik téma a nő védelméről, magabiztosságáról, jólétéről szól, nem is állnak olyan messze egymástól. 

Csatlakozz te is az Anya Egészség, Női Egészség facebook csoportunkhoz, és kezdjük el együtt ezt a fantasztikus utazást az anyai test és lélek újraépítéséhez!

Szeretettel, 

Renka